Stránky

pondělí 10. března 2014

Wishlist - spring

Jelikož jsem toho měla poslední dobou fakt hodně ve škole, tak jsem víkend pojala především relaxačně. Poprvé jsem vytáhla kolo, s přítelem jsme šli na dlouhou procházku, pořádně jsem se zapotila na orbitreku a fotila jarní přírodu a svoji sestřenici. Tento víkend byl opravdu nádherný a velice positivně na mě začíná působit přicházející jarní atmosféra. Navíc jsem se konečně dočkala a mám tento týden jarní prázdniny. Přes prázdniny toho mám opravdu hodně, protože si chci dodělat maturitní otázky do češtiny, angličtiny a do cestovního ruchu. Poté bych se chtěla zaměřit na svoji praktickou maturitu a dát jí hlavu a patu. Samozřejmě nebudu celé prázdniny dělat jen věci do školy... Mám v plánu se poohlížet po nějaký hezkých hadříkách a botkách na jaro, proto jsem si v dnešním článku připravila jarní wishlist.
1. CONVERSKY - miluju conversky a podle mě je to ideální obuv na jaro. Já bych si letos bych ráda pořídila nějaké kotníčkové.
2. TRENČKOT - to je věc nutná na jaro a já už po něm toužím hodně dlouho, tak snad seženu nějaký pěkný.
3. CYKLISTICKÉ KALHOTY - letos mám v plánu hodně jezdit na kole a jelikož jaro začalo hodně brzo a venku je krásné počasí, tak je nejvyšší čas, abych si koupila kvalitní cyklistické kalhoty nebo kraťase.
4. LAK NA NEHTY - na jaro si chci pořídit nějaký lak v pastelových barvičkách.
5. KOŽENKOVÁ BUNDA - kožené bundičky mám ráda, bohužel se mi minulý rok zničila moje oblíbená, takže teď přichází pravá čas, abych se začala poohlížet po nové.
6. NÁHRDELNÍK - nějaký výrazný je určitě ideální na jaro a hezky podtrhne outfit.
7. VELKÁ KABELKA - mám jenom jednu větší kabelku, která se mi pomale začíná trhat, takže by se mi hodila nová. Velké kabelky jsou velice praktické, protože se do nich vejde všechno a já bych potřebovala nějakou stylovou a aby se do ní vlezly i nějaká učebnice.

1 komentář:

  1. Super Wishlist! :) U mě na blogu právě probíhá Giveaway, tak se přihlaš :)

    http://nm-fitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat