Stránky

pátek 13. března 2015

LAK NA NEHTY Avon Stardust - odstín Radiant Rose

V dnešním článku bych vám ráda ukázala můj nový lak na nehty z Avonu. Lak jsem vyhrála v giveaway na blogu Just be yourself Petra. Určitě se koukněte na její blog. Stačí kliknout ZDE
Pokud to ještě někdo neví, tak já hrozně moc miluju nalakované nehty. Lakuju se téměř pořád, protože mám ráda hezky upravené ruce. Vždycky jsem měla problém s lámavostí nehtů. Tento problém řeším častým lakováním nehtíků, protože jedině tak se mi alespoň na chvíli zpevní a nezlomí se mi. Vím, že to asi není nejlepší pro mé nehty (myslím hlavně to časté používání odlakovače), ale už jsem zkusila spoustu věcí např. různé vitamíny na zpevnění nehtů, zpevňující laky na nehty, dokonce jsem si více jak měsíc nehty vůbec nelakovala. Žádná z těchto metod mi stav nehtů nezlepšila. Přesto se snažím o nehty hodně pečovat. Pravidelně si mažu ruce krémem, se kterým i promasíruji nehty a nehtovou kůžičku. Zásadně používám odlakovač bez acetonu. Vždy si dávám dvě vrstvy podkladového laku na nehty.
Pokud máte nějaké zaručené typy, jak zlepšit stav nehtů a jak je zpevnit, tak sem s nimi. Budu moc ráda, za každý váš názor. 

Teď už si pojďme představit lak na nehty Stardust z Avonu. 

ZÁKLADNÍ INFORMACE: Lak na nehty se třpytivými krystaly pro jedinečnou manikúru. • propůjčuje plastický efekt• vytváří matný vzhled• poskytuje 3-D vzhled nehtů. Složení se třpytivými krystaly vytváří jedním tahem matný vzhled nehtů s 3D texturou. Složení se snadno a rovnoměrně nanáší a netvoří šmouhy.
ZDROJ: www.avon.cz



Já mám odstín Radiant Rose, který je opravdu překrásný. Barva je taková tmavě růžová smíchaná s červenou a objevují se modré třpytky. 


Lak kryje hezky už v jedné vrstvě. Já jsem pro jistotu nanesla dvě vrstvy pro intenzivnější barvu. Poměrně rychle schne. Během schnutí se vám na nehtech vytvoří ,, pískový efekt ´´, který je podobný pískovým lakům od Gabrielly Salvete. Přímo od GS mám jeden pískový lak, ale s tímto krasavcem z Avonu jsem spokojenější. Vydrží mi déle než pískový lak od Gabrielly Salvete. Když jsme u té výdrže, tak já od laku očekávám, že vydrží hezký alespoň dva dny. Úplně běžně se mi stává, že se mi lak sloupne hned druhý den a některé laky mi nevydrží hezké ani jeden den.
Lak na nehty Stardust mi vydržel 3 - 4 dny (prostředníček, ukazováček a palec se mi lehce poškodili dříve než ostatní prsty, pravděpodobně byly více namáhané). Lak od Gabrielly Salvete mi vydrží hezký jen jeden den a pak se mi hned na některých prstech sloupne. Je to především kvůli zipům na bundě, kabelce a nebo z umývání nádobí či kvůli koupání. Jelikož mám hodně slabé nehty, tak je pro mě opravdu obrovský úspěch, když mi lak vydrží více než dva dny.
Další věc, kterou bych chtěla laku Stardust pochválit, je balení. Je zajímavé a originální. Moc se mi líbí. Dále chci pochválit skvělý štěteček, se kterým se mi pracuje naprosto skvěle a lak nanese opravdu rovnoměrně. I když je ti lak s 3D texturou, odlakovat jde celkem dobře.


Z kolekce Stardust je možné si vybrat ze sedmi odstínů a všechny jsou úchvatné. S lakem jsem moc spokojená, takže pokud to půjde, ráda bych si pořídila další odstíny.
Na oficiálních stránkách Avonu píšou, že je k dostání za 159 Kč, ale nemusíte se z ceny moc děsit. V Avonu jsou totiž dost často akce, takže věřím, že bude k dostání mnohem levněji.


2 komentáře: