Stránky

čtvrtek 5. března 2015

RECENZE - Bioderma výživný krém na obličej

Moje pleť je dost problematická a také dost náročná. Téměř žádným přípravkem jsem nebyla zatím tak spokojená, že bych o něm mohla říct, že je to naprostá bomba. Pleť se mi hodně mastí, ale teď v zimě je občas hodně dehydratovaná. Domnívala jsem se, že moje pleť potřebuje změnu, že potřebuje kvalitnější produkty. Na značku Bioderma jsem četla spoustu dobrý recenzí a proto jsem si pořídila Atoderm Nutritive - výživný krém na obličej pro suchou a oslabenou pleť. Doufala, že to bude to ,, pravé ořechové ´´ pro moji pleť, ale bohužel moje očekávání nesplnil. Produkt používám více než měsíc a všechny mé poznatky shrnu v této recenzi, proto čtěte dále.  ;-)


ZÁKLADNÍ INFORMACE:
Vysoce výživný krém pro každodenní péči a pokožku tváře, obnovuje hydrolipický film a zklidňuje velmi suchou, oslabenou a reaktivní pokožku.
Díky ztrátě vody a lipidů se může narušit hydrolipidický film pokožky. Ten plní funkci ochranné bariéry na povrchu pokožky a je důležitý pro zachování kožní hydratace. Při narušení pokožka vysychá, stává se hrubou, šupinatou a citlivou. Atoderm Nutritive je vysove výživný krém kombinující aktivní látky bambucké máslo a extrakt z avokáda známé pro své obohacující, regenerační a zklidňující vlastnosti a dále hydratační látky vazelínu a glycerin. Patent D.A.F. účinně zvyšuje práh tolerance pokožky. Nemastná bohatá textura. Perfektní tolerance. Hypoalergenní. Nekomedogenní. Perfektní základ pod make-up.

Od krému jsem očekávala, že bude moji pokožku intenzivně hydratovat, aniž by se mi pokožka hodně mastila a nebude zanášet póry. Moje požadavky bohužel nesplnil.
Když jsem si krém nanesla ráno, téměř okamžitě se mi pleť dost zmastila. Navíc mi přišlo, že i póry jsou dosti zanešené. Nejdříve jsem si myslela, že je to kvůli tomu, že jsem si krému dala hodně. Zkusila jsem si ho tedy dávat trošku, ale stejně se mi po ranním použití pleť dost zmastila. Používání krému ráno mi tedy nevyhovovalo, ale večer to nebylo zas tak špatné. Po důkladném vyčištění pleti jsem nanesla trošku větší vrstvu než při ranním používání. Večer totiž cítím, že moje pleť je po koupání dost napjatá a dehydratovaná. Nanesla jsem tedy větší vrstvu krému a do rána jsem měla hezky jemnou pleť, ale póry byly bohužel dost zanešené. 


Krém jsem pořídila v lékarně Dr.Max v Brně za 233 Kč. Krém je dost malinkatý. I když si ho dávám opravdu trošičku, tak už po pár dnech používání jsem měla pocit, že v tubě skoro nic není. Navíc mi moc nevyhovuje balení. Krém se mi hodně špatně vymačkává.
Já osobně jsem z krému dost zklamaná. Měla jsem na něj opravdu velká očekávání. Cena není zrovna nizká a proto jsem doufala, že to bude konečně něco, co moji pleti bude vyhovovat. Určitě si ho znovu nekoupím.

 Avšak v létě, kdy je moje pleť totálně mastná, bych ráda vyzkoušela produkty z řady Sébium pro mastnou pleť. Třeba tato řada mé pleti sedne lépe...

Máte zkušenosti s touto značkou? Jaké produkty jste vyzkoušely? Jste nebo jste byli s nimi spokojení? Budu moc ráda, za každý váš názor a komentář.



2 komentáře:

  1. Ja od teto znacky jeste nic nezkousela, ale moc me laka neco vyzkouset. Jen kvuli cenam jsem se k tomu zatim nejak nedostala :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ja mam veci z rady sebium a som celkom spokojná :) toto vyzerá tiež fajn


    pokiaľ chceš budem veľmi rada ak sa zapojiš do moje giveaway o dva nahrdelniky a náušničky :)
    Giveaway!!!!

    OdpovědětVymazat