Stránky

pondělí 6. dubna 2015

NEW IN březen 2015

Milí čtenáři,
ráda bych se s vámi podělila o nové věcičky, které jsem si pořídila v drogérii a o nové hadříky, ze kterých jsem naprosto nadšená a už se nemůžu dočkat, až si je vezmu na sebe.

Když jsem uviděla v DM drogerii tyto sprchové gely, okamžitě jsem se k nim vrhla a musela jsem vyzkoušet, jak voní a řeknu vám, že je to naprostá dokonalost! Už jsem stihla vyzkoušet všechny tři je to naprostá bomba. Pro mě jsou to ty nejlepší sprcháče, co jsem, kdy měla. Nádherně hydratují a ta vůně je naprosto dokonalá. Nedokážu říct, který z těchto třech sprchových gelů voní nejlépe. Pokožka mi krásně voní ještě i druhý den. Hrozně moc mrzí, že je to limitovaná edice, protože  bych si je nejraději kupovala pořád. Za sebe je doporučuji všemi deseti a pokud budete mít možnost, zkuste je vyzkoušet. Seženete je za 24,90 Kč.



Mám pocit, že jsem si snad věčnosti nekoupila nic nového na oblečení, proto jsem to tento měsíc musela napravit. Pořídila jsem si elegantní halenku, žluté tričko na ramínka a ještě sportovní legíny. Vše jsem si koupila v F&F. Zrovna tam probíhaly velké slevy a navíc, pokud jste nakoupili nad 450 Kč, získali jste slevu 100 Kč na celý nákup. 








Dále jsem si pořídila base & top coat od značky Miss Sporty. Opět zakoupeno v DM Drogerii. Já osobně mám dost velký problém s tím, abych sehnala kvalitní podkladový lak, který nebude moc drahý. Tento od Miss Sporty už mám podruhé. Používám ho především jako podklad, protože nechci, aby mi lak nehty zabarvil. K tomuto účelu poslouží dobře, ale mým nehtům nepomůže v tom, aby lak vydržel déle... Pokud máte nějaké typy, na levné a zároveň kvalitní podkladové laky, tak sem s nimi. :)
To bych nebyla já, kdybych si zase nepořídila nový lak na nehty. Tentokrát to byly dokonce dva laky. Koupila jsem je v drogerii TETA, kde na ně byla zrovna sleva a jeden stál pouhých 14 Kč. No, nekupte to. :D Navíc mi hezky ladí k novým halenkám...

Poslední věc, kterou jsem si pořídila, je tento jednoduchý náramek. Dostala jsem totiž slevu 20% do C&A, jenže z hadříků mě nic nezaujalo. Naopak z bižuterie mě toho zaujalo hodně. Nakonec jsem si vybrala náramek, protože těch ve své sbírce mám velice málo.

P.S. VŠEM PŘEJI HEZKÉ VELIKONOCE

3 komentáře: