Stránky

neděle 16. února 2014

NEW IN - únor

Včera jsem vyrazila se sestrou na nákupy do Brna. Zašli jsme do Vaňkovky. Já jsem do Brna jela s jasným cílem.. Chtěla jsem si koupit sportovní tenisky a parku, proto první obchod, který jsem navštívila byl A3 sport. Tam měli úžasné tenisky za dobrou cenu, ale bohužel neměli moji velikost. Poté jsem zašla do Hervisu a tam jsem je uviděla a zamilovala se na první pohled.

Tak to jsou ony. Moje nové lásky. Musím se přiznat, že už tak dlouho jsem nebyla z žádného nákupu tak nadšená jako z těchto tenisek.


Poté, co jsem si koupila tenisky, tak dalším cílem mého nákupu byla parka. Hledala jsem nějakou zimní, delší a za dobrou cenu. Přesně takovou jsem našla v New Yorkeru.


Ještě jsem si koupila sportovní tričko v Hervisu. Když jsem si tam kupovala tenisky, tak se mi to tričko hrozně moc líbilo, jenže jsem furt váhala, jestli si je mám koupit nebo ne. Líbilo se mi totiž tričko z kolekce F&F Active, takže jsem se šla ještě kouknout do F&F, jenže to tričko, které se mi líbilo, tak neměli. Nakonec jsem se vrátila do Hervisu a tričko si koupila tam. Navíc mi krásně ladí k teniskám.


Já jsem ze svého nákupu v Brně opravdu nadšená a jsem velice spokojená. Doufala jsem, že budou mít ještě slevy. Zas tolik jich bohužel nebylo, protože už začaly prodávat nové kolekce, ale i tak se daly najít nějaké pěkné kousky oblečení za super cenu.

2 komentáře:

  1. Jejj veľmi pekne tenisky :) Dakujem za tip lebo tiez sa po nejakych rozhliadam :))

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné tenisky! :)

    http://nm-fitness.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat