Stránky

sobota 10. ledna 2015

Jak jsem si pořídila nové brýle

Už hrozně dlouho jsem si chtěla pořídit nové brejličky v ,, retro ´´ stylu a minulý týden se mi to konečně podařilo. Nosím brýle už od 7. třídy (tyto nové jsou už mé páté).
 Beru je jako módní doplněk, proto chci, aby mi slušely a aby se daly dobře kombinovat s oblečením. 
V České republice existuje spousta optik a spousta druhů brýlí, proto je hodně těžké si vybrat. Já měla určitou představu o tom, jaký chci tvar a taky o tom, jakou chci barvu (abych to upřesnila, tak jsem chtěla takovou barvu, kterou jsem na brýlích ještě neměla). Jenže, kam tedy zajít, když už vím, jaké brýle bych si představovala? Já nerada chodím do stejných optik, protože v mém okolí je jich tolik a proto chci vždy vyzkoušet něco nového. Tentokrát jsem si vybrala optiku Šárka Kocandová v Ivančicích a nemůžu si ji vynachválit. Mají tam nádherné interiéry, opravdu velký výběr brýlí, milý a profesionální personál, který mi poradil s tím, jaký tip a tvar brýlí mi sluší. Jelikož jsem měla i určitou představu o tom, kolik peněz jsem schopná za brýle dát, tak paní prodavačka mi samozřejmě nabídla nádherné brýle, které odpovídaly mým finančním možnostem. Nákup nových brýlí jsem si neuvěřitelně užila. Nebylo to sice jednoduché rozhodování, ale nakonec jsem si vybrala tyto ,, červenorůžové ´´. 


3 komentáře:

  1. Ty jsou hezké a moc Ti sluší. Já taky plánuju nákup nových brýlí, i když jsem zvyklá na kontaktní čočky, ale pro jistotu je dobré vždy nějaké brýle mít. :)
    Měj se fajn!
    Gabi
    www.earringsonabook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkují :) To já právě jsem hrozně zvyklá na brýle a kontaktní čočky nosím jen na sport, protože jsem na brýle už tak zvyklá a mám pocit, že mi to bez brýlí nesluší :D

      Vymazat
    2. Děkuji moc za ukázku těchto super brýlí. Já jsem si nedávno řekla, že bych už si také měla pořídit nějaké nové a tak jsem se rozhodla, že si je pořídím z těchto stránek. Zatím čekám na dopravu, ale jak je známo, teď okolo Vánoc to nebude žádná sláva. Tak snad je brzy dostanu...

      Vymazat