Stránky

úterý 13. ledna 2015

Recenze: Biosil plus

Krásný slunečný den přeji,
dnes jsem si připravila recenzi na doplněk stravy s názvem Biosil plus.
Pro ty z vás, kteří o tomto přípravku slyší poprvé, ráda bych ho tedy v krátkosti představila. Jedná se o přípravek, který by měl mít pozitivní účinky na vaše vlasy, nehty a pokožku. Měl by především zpevnit nehty a dodat pružnost vlasům.
Produkt vyrábí společnost Naturvita, a.s. Veselá. Jedná se o společnost, která má velmi široký sortiment nabízených produktů a patří k významným producentům potravních doplňků v České republice.

Proč jsem začala Biosil užívat?
Biosil jsem začala užívat v září loňského roku, protože mi začali hodně padat vlasy a kvalita mých nehtů nebyla nikdy dobrá. Chtěla jsem to zlepšit. Přečetla jsem si na internetu pár recenzí a spousta žen s ním byla velmi spokojená. Navíc stojí pár kaček, proto jsem se ho rozhodla vyzkoušet.
Jak jsem byla spokojená s jeho účinky?
Padání vlasů se mi zastavila dříve, jak po měsíci užívání. Po dlouhodobějším užívání získaly moje vlasy větší hustotu a výrazně se mi zlepšila barva vlasů. Mám ji teď mnohem přirozenější (udělali se mi i lehké melíry) a navíc jsou vlasy hezky lesklé, takže vypadají zdravěji. S kvalitou vlasů jsem neměla nikdy problém. Vlasy jsem si obarvila asi jen dvakrát a to tak před 6 lety a melír jsem měla asi jen třikrát. Vlasy mám sice jemnější, ale i přesto silné, takže nemohu posoudit, jaké účinky má na zlepšení kvality vlasů.  Kvalita nehtů se mi nezlepšila doteď. Stále je mám hodně měkké, lámou se a třepí, ale všimla jsem si, že mi rostou trochu rychleji než dříve. Na pokožce jsem si žádných účinků nevšimla.

Obsah účinných látek v 1 tabletě:
Biotin 0,15 mg - přispívá k udržení normálního stavu pokožky, vlasů a sliznic
kyselina pantothenová 6 mg - přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpanosti
zinek 10 mg - přispívá k udržení normálního stavu nehtů, vlasů a pokožky
oxid křemičitý 15 mg




Doporučené dávkování: 1 tableta denně (já jsem doteď užívala 1 tabletu denně, ale přemýšlím o tom, že zkusím užívat dvě - jednu ráno a jednu večer)
Obsah: 60 tablet (tabletky jsou hodně malé, takže by vám neměl dělat problém, když je budete chtít spolknout)

Nejsem si jistá, jestli bych mohla říct, že vám ho doporučuji. Na každého působí jinak. Navíc je také
velmi důležitý váš životní styl a jestli máte dostatečně vyváženou stravu.
Já už ho užívám celkem dlouho a rozhodně ho budu užívat i nadále.  Sice mě hodně mrzí, že na moje nehty nemá žádný účinek, ale třeba se to ještě zlepší... Cena se pohybuje kolem 60 - 70 Kč a měli byste ho sehnat v každé lékárně. 
Je to poměrně levný přípravek, ale i tak si myslím, že za tu cenu je dost účinný. 

4 komentáře:

  1. Kvůli zdravějším nehtům jsem vždycky jedla zinek v tabletách, ale nemělo to žáden extra velký účinek, o Naturvitě slyším poprvé, takže se kdyžtak porozhlédnu po stránkách a uvidíme, bylo by vážně neuvěřitelné, kdybych je už konečně přestala řešit. :-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to zatím na nehty nepomáhá, ale třeba tobě to bude fungovat lépe. Myslím, že cenově je to celkem fajn a pokud můžeš, tak ty penízky do toho zkus obětovat. Třeba ti to bude nakonec vyhovovat. ;-)

      Vymazat
  2. Na nehty je Biosil pěkně naprd, ale na vlasy působí dobře :) taky ho na podzim nebo jaro, kdy mi hodně padají vlasy, užívám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Biosil jsem kdysi brala, ale nějaké výrazné změny jsem nepozorovala :-/ Ale hrozně mi chutnal :-)

    OdpovědětVymazat