Stránky

neděle 22. února 2015

RECENZE - štětce Petra Lovely Hair

Strašně moc jsem si chtěla pořídit štětce na makeup. Žádné jsem doposud neměla. Chtěla jsem si pořídit nějaké kvalitní a zároveň cenově dostupné. Zhruba před měsícem jsem si vybrala štětce od Petra Lovely Hair. Všichni určitě znáte Peti blog. Pokud ne, tak klikněte ZDE
Na jejím e-shopu najdete velký výběr štětců, ale i kosmetiku Sleek nebo Milany a spoustu dalších věcí. Štětce od Petra Lovely Hair jsem si vybrala, jelikož mě její blog hrozně moc baví. Ráda sleduji především její makeup tutorialy. Peťa má vždy naprosto dokonalé líčení a pomáhají jí tyto štětce, proto jsem si je chtěla také pořídit. Koukla jsem se na její e-shop a tam si vybrala BASIC SADU, která obsahuje všechny základní štětce a cenově mi přišla dostupná. 
Abych nezapomněla, tak odkaz na její e-shop najdete ZDE


Sada obsahuje:
B01 - štětec na tekutý makeup a pudr
B02 - štětec pudr, vhodný i na nanášení bronzeru či tvářenky
B03 - štětec na oční stíny, vhodný na blending, tedy rozmazání přechodů mezi stíny na víčku, nebo směrem k obočí, vhodný také na nanášení stínů na větší plochy, nebo k zapudrování oblasti pod očima
B04 - štětec na oční stíny, vhodný na nanášení očních stínů na celé víčko, na větší oblasti, nebo na korektor
B05 - štětec na oční stíny, tužkový štětec, špičatý tvar, vhodný na přesné nanášení stínů do ohybu víčka, nebo na linku stíny a jejich případné rozmazání.


MŮJ NÁZOR: Štětce jsem si objednala přes e-shop na dobírku a přišly mi bleskurychle. 
Hned po prvním použití mi bylo jasné, že jsou naprosto skvělé. Sice jsem předtím jiné štětce neměla, tak nemůžu moc porovnávat, ale hned po prvním použití jsem cítila, že jsou hodně kvalitní. 
Štětinky jsou velice jemné. Nevypadávají. V líčení jsem docela začátečník, ale i tak štětce hodnotím pozitivně především díky tomu, že se mi s nimi velice dobře pracuje. Ještě se mi hodně líbí celkový design štětců. Se štětci jsem opravdu velice spokojená a nemůžu jim nic vytknout. 


Co vy a vaše štětce? Jakou používáte značku nebo dáváte přednost líčení pomocí prstů? Budu moc ráda, že každý váš názor. 

1 komentář: