Stránky

pátek 27. února 2015

NAIL ART - třpytivý lak od Miss Sporty Candy shine

Strašně ráda nosím nalakované nehty. Líbí se mi téměř všechny druhy laků, ale zrovna jsem měla chuť na trošku romantiky...


V poslední době nemám moc pěkné nehty. Hodně pomale mi rostou a když už trošičku narostou, tak se mi hned zlomí. Tak doufám, že mi odpustíte, že nemám dokonalé nehtíky. :)

Tento nailart jsem vytvořila především kvůli tomu, že jsem chtěla vyzkoušet můj nový třpytivý lak od Miss sporty. V poslední době jsem na třpytky opravdu ujetá a tento lak jsem měla v drogerii vyhlídnutý už téměř měsíc a od tohoto týdne je konečně můj.
Malíček, prsteníček a palec jsem nalakovala dvěma vrstvami bílého laku. Na prsteníček a ukazováček jsem použila dvě vrstvy světle růžového laku. Všechny prsty jsem poté přetřela dvěma vrstvami novým třpytivým lakem od Miss Sporty. Lak obsahuje různé druhy třpytek a na nehtech vypadá fakt úžasně. Možná jsem mohla použít tmavší lak, aby třpytky byly lépe vidět, ale i přesto si myslím, že nehtíky vypadají krásně.


Použité produkty:
Lak na nehty Nel Lux - odstín 26 (kupovala jsem ho v drogerii TETA)
Essence Colour & Go -odstín 104 sweet as candy
Miss Sporty Candy shine glitter - odstín 002 (momentálně ho mají v DM drogerii za pouhých 34,90 Kč)

Budu moc ráda, když mi napíšete, jakou barvu laků na nehty preferujete a jestli jste si v poslední době koupili nějaký nový lak? Těším se na vaše odpovědi.

2 komentáře:

  1. Já si všímám, že mám nejvíc a i nejčastěji nosím laky do odstínů růžové a červené :) Tento nail art se mi líbí
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Já si dost ulítávám na červené barvě :) přijde mi na nehtech nejpřirozenější :)... Ten růžový lak od essence je moc pěkný takovej jemnej, líbí se mi :)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat