Stránky

neděle 1. března 2015

SPOTŘEBOVÁNO - únor 2015

Články tohoto tipu mám ráda. Nejlépe se produkt ohodnotí, když ho úplně vypotřebujete. 
Únor byl kratší než všechny ostatní měsíce. Nestihla jsem toho moc vypotřebovat. Nezlobte se tedy, že v tomto článku neuvidíte moc produktů, ale i tak doufám, že se vám článek bude líbit. 


AVON Senses, sprchový krém Moonlight - sprcháče z Avonu zbožňuji (jsem si jistá, že si nějaký brzy z Avonu objednám) . Překrásně voní a dobře pění. Po jejich použití mám krásně hebkou kůži a vůbec jí nevysušují. Přesně tato slova charakterizují i sprchový krém Moonlight, který jsem v únoru dopoužívala.




AVON naturals, vyživující kondicionér s medem a brusinkou pro všechny typy vlasů - asi jste si všimli, že výrobky z Avonu používám poměrně často. S většinou jejich produktů, které jsem už dříve používala, jsem byla spokojená, proto se k této značce stále vracím a zkouším věci, které jsem ještě nevyzkoušela (navíc velice často jsou produktu z Avonu za velice příznivé ceny). 
V únoru jsem dopotřebovala kondicionér, který mě uchvátil především svou vůni. Dokonce i druhý den po použití jsem tu nádhernou vůni cítila ve vlasech. Jednou se mi stalo, že jsem z něj měla hrozně těžké a mastné vlasy. Nevím, proč to tak bylo. Stalo se mi to je jednou. Možná jsem kondicionéru dala do vlasů mnoho a akorát mi je zatížil. Jinak jsem s kondicionérem žádný problém neměla. Po použití byly moje vlasy hezky jemné, krásně lesklé a vypadaly velmi zdravě a silně. Byl to pro mě jeden z lepších kondicionérů, které jsem zatím použila. 


REXONA long lasting protection, antiperspirant - tento produkt má svěží vůni. Vůbec mi nedráždil podpaží ani po holení. Výdrž je samozřejmě nic moc, ale to měli zatím všechny antiperspiranty, které jsem vyzkoušela a že jich bylo opravdu hodně. Snažím se, stále si kupovat a testovat nové druhy. Zatím žádný mi nevydržel ani 24 hodin. Já osobně od těchto výrobků dlouhou výdrž nečekám, ale pokud vy ano, tak se domnívám, že tento produkt nebude pro vás vhodný. Pokud na antiperspiranty nekladete velké nároky a stačí vám, když bude hezky vonět a nepodráždí vám podpaždí, tak tento by pro vás mohl být dobrým pomocníkem. 


AVON naturals, tělový sprej s granátovým jablkem a mangem - opět produkt z Avonu, se kterým jsem spokojená. Miluji ovocné vůně. Je osvěžující a na horké dny v létě úplně nejlepší. Já ho používala nejvíce v létě a nebo v zimě, když jsem se potřebovala osvěžit (např. po cvičení v posilovně) a tento sprej mě vždy příjemně osvěžil a nabudil. Mám v plánu, že si ho koupím znovu (samozřejmě vyzkouším jinou vůni). 

Máte zkušenosti s některým z těchto výrobků? Pokud ano, budu moc ráda, když mi napíšete váš názor na ně... :)


2 komentáře:

  1. Telové spreje od Avon sú mojimi veľkými obľúbencami :) tento s granátovým jablkom a mangom mám tiež a je super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda spreje od Rexony, už jsem jich měla několik - jak tuhé, tak ve spreji :)

    OdpovědětVymazat