Stránky

pátek 31. ledna 2014

Moje oblíbené náušničky

Jelikož dnes mám pololetní prázdniny, tak si tento den naprosto užívám. Koukala jsem se na film Milý Johne (který se mi moc líbil a Channing Tatum je v něm tak sexy ), uvařila jsem oběd, projížděla různé blogy, připravila jsem si pro vás nový článek a teď ještě přemýšlím, co vlastně půjdu dělat, až článek napíšu (možná se půjdu učit, i když se mi moc nechce, ale nemám jiné nápady na to, co podnikout) ...
Teď zpátky k mému dnešnímu článku. Jsem obrovská milovnice jakékoliv bižuterie, ale náušnice jsou u mě na prvním místě. Miluju je. Snad pokaždé, když jdu nakupovat, tak si nějaké koupím. Mám ráda, jak výrazné, tak i jednoduché, velké i malé. Doma jich mám opravdu strašně moc a v dnešním článku bych vám chtěla ukázat ty nejlepší a zároveň moje nejoblíbenější.

Tyto jsem dostala od sestry. Nosím je ke svým oblíbeným plesovým šatům.

Tyto zelené jsou naprosto dokonalé a koupila jsem si je na votocvohoz. Koupila jsem si je k šatům na stužkovací ples, jenže šaty jsem měla půjčené a teď sháním nějaké krásné zelené šaty, abych tyto dokonalé náušničky mohla k ním nosit.

 Tyto bílé mám z H&M. Koupila jsem je sestře k narozeninám, ale moc je nenosila, tak jsem si je zabavila.

Tyto mám od sestřenice a nosím je hodně v létě. Teď v zimě se mi bohužel k ničemu nehodí.

 Tyto růžové z Takka jsou velice elegantní a já už se pohlížím po dalších plesových šatech, abych je mohla více nosit.

Na Vánoce jsem dostala od sestričky moc hezkou košily bez ramínek v petrolejové barvě a tyto náušnice z Takka se k ní dokonale hodí.

Trošku takové retro náušnice, ale já je mám hrozně ráda a líbí se mi, proto jsem je opět zabavila sestře. Na uchu vypadají tak krásně.

Koupila jsem si je jako dárek na Vánoce v Takku, ale zatím jsem bohužel neměla příležitost, abych si je někam vzala. Ovšem musím je vám tady ukázat, protože jsou strašně moc hezké.

3 komentáře:

  1. Úplne zdieľam tvoj názor , tiež milujem bižutériu, ale náušnice najviac najviac, hlavne pekné, farebné , výrazné :)) Všetky tvoje sú krásne, ale priznám sa, tie zelené, druhé z hora sú úplne neodolateľné!

    Basha

    OdpovědětVymazat
  2. Ani nevím které vychválit dříve, protože se mi moc líbí všechny! Náušnice miluju a ty tvoje jsou opravdu překrásné.

    OdpovědětVymazat