Stránky

čtvrtek 6. února 2014

Film tips I.

Poslední dobou jsem dost zaneprázdněná a navíc mě totálně opustila veškerá moje fantazie, proto jsem si dneska připravila článek o filmech, které jsem viděla v poslední době a hodně se mi líbily.

VELKÝ GATSBY (THE GREAT GATSBY)

Romantický film podle knihy od Francise Scotta Fitzgeralda s Leonardem DiCapriem a Carey Mulligan v hlavních rolích. Leonardo byl jako Gatsby neodolatelný. Jeho dům, velkolepé večírky, které pořádal a ty krásně oblečené dámy, byly třešničkou na dortu. Spousta lidí vyčítá tomuto filmu, že je příliš ,,moderní´´ a ,,přehnaný´´, ale mě se líbil.

THE PERKS OF BEING WALLFLOWER
Tento film byl dokonalý a dojemný od začátku až do konce. Měl velmi zajímavou zápletku. Logan Lehrman je podle mě velmi zajímavý a sympatický herec a Emma Watson neuvěřitelně milá herečka.

COCO CHANEL
Nedávno jsem viděla v televizi dokument o životě známé modní návrhářky Coco Chanel. Právě díky tomuto dokumentu jsem dostala nápad, že bych se mohla podívat na tento film. Miluji Francii a francouzský šarm a celkově se mi film líbíl i díky herečce Audrey Tautou v hlavní roli. 

VARIETÉ (BURLESQUE)
V hlavních rolích se představila Christina Aquilera a Cher. Musím uznat, že oběma zpěvačkám to velice slušelo. Film se mi líbil hlavně díky taneční choreografiím, krásným kostýmům a dokonalým pěveckých výkonům. 

CHLAPEC V PRUHOVANÉM PYŽAMU
Pokud vás zajímá židovská tématika, tak tento film určitě doporučuji. Celý film jsem sledovala se zatajeným dechem a konec jsem totálně probrečela. Je to velice smutný film, ale i přesto se mi v hlavě pořád honila otázka, jak vůbec mohlo dojít za 2. světové války k takovým věcem, jako je stavění koncentračních táborů a masové vyvražďování židů.

JOHNY ENGLISH SE VRACÍ
Pokud máte chuť na nějakou oddechovku a chcete se odreagovat a pobavit, tak vám doporučuji tento film. Je to taková ,,kravinka´´, ale vážně jsem se u toho hodně nasmála. Rowan Atkinson je opravdu komický herec a myslím si, že pohled na něj vám zaručeně zvedne náladu. :D

2 komentáře:

  1. Už stahuji Coco Chanel díky tvému tipu, děkuju! :)
    Chlapec v pruhovaném pyžamu je úžasný. Vždycky mě dojme.

    OdpovědětVymazat
  2. Chlapec v pruhovaném pyžamu je hodně silný film...

    OdpovědětVymazat